Ledengedeelte voor Ambachtelijke slagers.

Slagers Vlaanderen - Ledengedeelte voor Ambachtelijke slagers

Ledengedeelte voor slagers:
Bent U een ambachtelijke slager die zijn vakmanschap met betrekking tot vers vlees, vleeswaren, bereide gerechten, bereide schotels of een zalig feestgerechten wenst te verruimen?
Dan kan je lid worden van Slagers Vlaanderen voor veel bijkomende en ambachtelijke informatie die wij verzamelen en bewerkstelligen voor onze leden slagers in Vlaanderen.
- Hier kan U veel zaken rond wetgeving vinden.
- Een waaier aan nieuwsberichten voor en van slagers.
- Groot aanbod aan recepten voor de slager - traiteur.
Gaande van vers vleesbereidingen, vlugklaar vleesproducten, panklare gerechten, barbecue, reepjes vlees, vleeswaren, assortiment voor Catering en alles voor een perfecte traiteurafdeling gaande van aperitief tot het dessert.
- Beeldmateriaal betreffende vlees en het gebruik.
- Zoekt U iets over voedingsleer?

We wensen U verder veel plezier op het privaat gedeelte voor leden van Slagers Vlaanderen !


Slagerijen en materiaal te koop bij en van slagers op Slagers Vlaanderen

Verschillende slagerijen en slagersmateriaal te koop!

- Slagerijen TE KOOP

Materiaal te koop

Inox dieptekoeling, Vacuümmachine, Inox vulbus, Hespenvormen, Inox rekken,
Inox vleesvermalser / prikker, Inox Petrain / mengbak, Gasfornuis inox met oven, Kapblok, Oude Berkel snijmachine, oude slagers kapblok te koop enz..


Banner rauwe hamDe Slagerij | Consument en zijn nieuwe eetgewoonten.

Overzicht: vroeger, nu en naar de toekomst toe.

In de tijd van onze grootouders en onze ouders was er .... lees meer hier


De nieuwe gids FAVV voor de slagerij ( uitbreiding over dry-aged meat).

Autocontrolegids Beenhouwer Spekslagerij 2017De inhoud van de gids G-003 wordt uitgebreid met een hoofdstuk over dry-aging of droog rijpen van vlees naar aanleiding van een studie op vraag van het FAVV naar de bacteriologische veiligheid van dry-aged rundvlees.  Op basis van deze studie en van de huidige praktijk bij de Belgische slagers werd een specifiek hoofdstuk opgesteld.
Dit hoofdstuk vervangt dan ook het punt “3.6.6.6 Langdurige droge afrijping (“dry-aging”), een bijzonder geval van vleesrijping” en het punt “4.4 HACCP voor gerijpt vlees (dry-aged meat)” in de gids G-003 (versie 2 d.d. 2-12-15). 

Voor meer info: Extra bijlage hier raadplegende autocontrole-nl


Beenhouwerstraat privaat gedeelte voor slagers
Beste slager onze Beenhouwersstraat
is er voor u de ambachtelijke slager.
Het privaat gedeelte is terug open!


Bedrijfsnieuws op Slagers Vlaanderen


Nieuwste recepten

Griekse Lamsbout
Gehakmuffins met Pizzavulling


NIEUWE TARIEVEN & extra mogelijkheden

Tarieven Slagers VlaanderenSlagers Vlaanderen streeft ernaar om iedereen de juiste diensten aan te bieden op zijn website. Dit alles tegen voordelige tarieven.

Met meer dan 157.000 unieke bezoekers per maand is dit betaalbare en uiterst rendabel


Iffa vakbeurs vleesindustrie

'S Werelds toonaangevende handelsbeurs - Technologie voor vlees

IFFA bestrijkt de gehele markt voor het verwerken, verpakken en verkopen van vlees. Zo biedt het de wereldwijde voedingsindustrie een platform voor innovatie en netwerking.


Winnaars 2021 Eurobeef

Uitslag EUROBEEF 2021

Op de Meat Expo 2021 in Kortrijk deed slager Cédric Mortier uit Nevele mee aan de vakwedstrijd van slagers. Met verschillende producten won hij een gouden medaille, maar ook de hoofdprijs haalde hij binnen: de titel van 'Eerste Beenhouwer van België'.


- Slagers in Vlaanderen -

Kies hier uw regio in Vlaanderen

Uw ambachtelijke slagerij vermelden
bij de aangesloten slagers? Ja het kan!

Provincies met ambachtelijke Slagers in Vlaanderen

Slagers in West - Vlaanderen Slagers in Oost - Vlaanderen Slagers in Antwerpen Slagers in Limburg Slagers in Vlaams - Brabant en Brussels gewest

De vermelde ambachtelijke Slagers in Vlaanderen
moeten voldoen aan onze opgelegde normen.

Uw slagerij vermelden 1 jaar = € 35 


De nieuwe gids FAVV voor de slagerij.Autocontrolegids Beenhouwer Spekslagerij 2017

De Autocontrolegids voor de beenhouwerij - spekslagerij richt zich tot de slagers (en hun personeel) die volgens het koninklijk besluit van 16 januari 2006 tot vaststelling van de nadere regels van de erkenningen, toelatingen en voorafgaande registraties afgeleverd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)

Voor meer info: Hier raadplegende autocontrole-nl