Ledengedeelte voor Ambachtelijke slagers.
Ledengedeelte voor slagers:
Bent U een ambachtelijke slager die zijn vakmanschap met betrekking tot vers vlees, vleeswaren, bereide gerechten, bereide schotels of een zalig feestgerechten wenst te verruimen?
Dan kan je lid worden van Slagers Vlaanderen voor veel bijkomende en ambachtelijke informatie die wij verzamelen en bewerkstelligen voor onze leden slagers in Vlaanderen.
- Hier kan U veel zaken rond wetgeving vinden.
- Een waaier aan nieuwsberichten voor en van slagers.
- Groot aanbod aan recepten voor de slager - traiteur.
Gaande van vers vleesbereidingen, vlugklaar vleesproducten, panklare gerechten, barbecue, reepjes vlees, vleeswaren, assortiment voor Catering en alles voor een perfecte traiteurafdeling gaande van aperitief tot het dessert.
- Beeldmateriaal betreffende vlees en het gebruik.
- Zoekt U iets over voedingsleer?
We wensen U verder veel plezier op het privaat gedeelte voor leden van Slagers Vlaanderen !
Recepten voor betalende leden
NIEUW !
- Bierworst/-kogel
Americain
- Preparé's
Aperitiefhapjes
Desserten
Feestschotels
- Gezelschapschotels
Gehakt
Hoofdgerechten
Marinades
Pasta & Italiaans
- Ovenschotels
Salades
Sausen
Soepen
Vleeswaren
- Bloedbereidingen
- Droge Vleeswaren
- Gebakken Vleeswaren
- Gekookte Ingewanden
- Gekookte Vleeswaren
- Kookworsten
- Vlees in Kom (kop)
- Leverbereidingen & Paté
Vlugklaar & Panklaar
- Barbecue
- Gepaneerde artikelen
- Hamburgers
- Reepjesvlees | Wok
- Worst
Voorgerechten
Bedrijfsnieuws op Slagers Vlaanderen
Meat Expo - beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector in België
Van 14 - 25 - 26 -27 september 2023 - vinden Broodway & Meat Expo plaats in Kortrijk Xpo. We breiden deze vakbeurzen voor de ambachtelijke bakkerij- en slagerijsector uit met één hall premium food & drinks, onder de noemer A TASTE OF TAVOLA.
- Meat Expo 2023 -
Meedoen aan Special Eurobeef of Juniorcup?
Toon uw vakmanschap aan de wereld 

Een perfect stukje vlees van bij ons
Koop je lokaal bij uw Ambachtelijke Slager
#slagersvlaanderen #vlees #ambachtelijk
#slagers #kooplokaal
Verschillende slagerijen en slagersmateriaal te koop!
- Slagerijen TE KOOP
- Materiaal te koop
Inox dieptekoeling, Vacuümmachine, Inox vulbus, Hespenvormen, Inox rekken,
Inox vleesvermalser / prikker, Inox Petrain / mengbak, Gasfornuis inox met oven, Kapblok, Oude Berkel snijmachine, oude slagers kapblok te koop enz..
- Slagers in Vlaanderen -
Kies hier uw regio in Vlaanderen
Uw ambachtelijke slagerij vermelden
bij de aangesloten slagers? Ja het kan!
De vermelde ambachtelijke Slagers in Vlaanderen
moeten voldoen aan onze opgelegde normen.
Uw slagerij vermelden voor € 3 per maand
Uw Prijsberekening Verkoopprijzen Varkensvlees volgens te gebruiken prijsvorken.
Betaal >> HIER << uw licentie voor het programma te gebruiken
Programma voor Slagers - in Excel kan u online bewerken en aanpassen in uw Browser alwaar uw aanpassingen automatisch bewaard blijven tijdens de duur van uw licentie! Bereken uw prijzen met de wettige forfaitaire normen
Uw Prijsberekening Verkoopprijzen Rundvlees volgens te gebruiken prijsvorken.
Betaal >> HIER << uw licentie voor het programma te gebruiken
Programma voor Slagers - in Excel kan u online bewerken en aanpassen in uw Browser alwaar uw aanpassingen automatisch bewaard blijven tijdens de duur van uw licentie! Bereken uw prijzen met de wettige forfaitaire normen
Uw Verkoopprijzen berekenen volgens verkoopprijssleutel.
Betaal >> HIER << uw licentie voor het programmate gebruiken
Programma voor Slagers - in Excel kan u online bewerken en aanpassen in uw Browser alwaar uw aanpassingen automatisch bewaard blijven tijdens de duur van uw licentie! Bereken uw prijzen met de wettige forfaitaire normen
Federale Overheid
FAVV
Opleiding Slager
Zoekertjes !
Homepagina
De Slagerij | Consument en zijn nieuwe eetgewoonten.
Overzicht: vroeger, nu en naar de toekomst toe.
In de tijd van onze grootouders en onze ouders was er .... lees meer hier
De nieuwe gids FAVV voor de slagerij.
De Autocontrolegids voor de beenhouwerij - spekslagerij richt zich tot de slagers (en hun personeel) die volgens het koninklijk besluit van 16 januari 2006 tot vaststelling van de nadere regels van de erkenningen, toelatingen en voorafgaande registraties afgeleverd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)
Voor meer info: Hier raadplegende autocontrole-nl
De nieuwe gids FAVV voor de slagerij ( uitbreiding over dry-aged meat).
De inhoud van de gids G-003 wordt uitgebreid met een hoofdstuk over dry-aging of droog rijpen van vlees naar aanleiding van een studie op vraag van het FAVV naar de bacteriologische veiligheid van dry-aged rundvlees. Op basis van deze studie en van de huidige praktijk bij de Belgische slagers werd een specifiek hoofdstuk opgesteld.
Dit hoofdstuk vervangt dan ook het punt “3.6.6.6 Langdurige droge afrijping (“dry-aging”), een bijzonder geval van vleesrijping” en het punt “4.4 HACCP voor gerijpt vlees (dry-aged meat)” in de gids G-003 (versie 2 d.d. 2-12-15).
Voor meer info: Extra bijlage hier raadplegende autocontrole-nl