Aanmeldstatus
Ledengedeelte
Ledengedeelte voor Ambachtelijke slagers.
Ledengedeelte voor slagers:
Bent U een ambachtelijke slager die zijn vakmanschap met betrekking tot vers vlees, vleeswaren, bereide gerechten, bereide schotels of een zalig feestgerechten wenst te verruimen?
Dan kan je lid worden van Slagers Vlaanderen voor veel bijkomende en ambachtelijke informatie die wij verzamelen en bewerkstelligen voor onze leden slagers in Vlaanderen.
- Hier kan U veel zaken rond wetgeving vinden.
- Een waaier aan nieuwsberichten voor en van slagers.
- Groot aanbod aan recepten voor de slager - traiteur.
Gaande van vers vleesbereidingen, vlugklaar vleesproducten, panklare gerechten, barbecue, reepjes vlees, vleeswaren, assortiment voor Catering en alles voor een perfecte traiteurafdeling gaande van aperitief tot het dessert.
- Beeldmateriaal betreffende vlees en het gebruik.
-ย Zoekt U iets over voedingsleer?
We wensen U verder veel plezier op het privaat gedeelte voor leden van Slagers Vlaanderenย !
Verschillende slagerijen en slagersmateriaal te koop!
- Slagerijen TE KOOP
-ย Materiaal te koop
Inox dieptekoeling, Vacuรผmmachine,ย Inox vulbus,ย Hespenvormen,ย Inox rekken,
Inox vleesvermalser / prikker,ย Inox Petrain / mengbak,ย Gasfornuis inox met oven,ย Kapblok, Oude Berkel snijmachine,ย oude slagers kapblok te koop enz..
De Slagerij | Consument en zijn nieuwe eetgewoonten.
Overzicht: vroeger, nu en naar de toekomst toe.
In de tijd van onze grootouders en onze ouders was er .... lees meer hier
Uitslag EUROBEEF 2018 / En de winnaars zijn:
- Slagers in Vlaanderen -
Kies hier uw regio in Vlaanderen
Uw ambachtelijke slagerij vermelden
bij de aangesloten slagers? Ja het kan!
De vermelde ambachtelijke Slagersย in Vlaanderen
moeten voldoen aan onze opgelegde normen.
Uw slagerij vermelden 1 jaar = โฌ 35
De nieuwe gids FAVV voor de slagerij.
De Autocontrolegids voor de beenhouwerij - spekslagerij richt zich tot de slagers (en hun personeel) die volgens het koninklijk besluit van 16 januari 2006 tot vaststelling van de nadere regels van de erkenningen, toelatingen en voorafgaande registraties afgeleverd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)
Voor meer info: Hier raadplegende autocontrole-nl
De nieuwe gids FAVV voor de slagerij ( uitbreiding over dry-aged meat).
De inhoud van de gids G-003 wordt uitgebreid met een hoofdstuk over dry-aging ofย droog rijpen van vlees naar aanleiding van een studie op vraag van het FAVV naar deย bacteriologische veiligheid van dry-aged rundvlees.ย Op basis van deze studie en van de huidige praktijk bij de Belgische slagers werd een specifiek hoofdstuk opgesteld.
Dit hoofdstuk vervangt dan ook het punt โ3.6.6.6 Langdurige droge afrijping (โdry-agingโ),ย een bijzonder geval van vleesrijpingโ en het punt โ4.4 HACCP voor gerijptย vlees (dry-aged meat)โ in de gids G-003 (versie 2 d.d. 2-12-15).ย
Voor meer info: Extra bijlageย hier raadplegende autocontrole-nl