Aanmeldstatus
Ledengedeelte
Ledengedeelte voor Ambachtelijke slagers.
Ledengedeelte voor slagers:
Bent U een ambachtelijke slager die zijn vakmanschap met betrekking tot vers vlees, vleeswaren, bereide gerechten, bereide schotels of een zalig feestgerechten wenst te verruimen?
Dan kan je lid worden van Slagers Vlaanderen voor veel bijkomende en ambachtelijke informatie die wij verzamelen en bewerkstelligen voor onze leden slagers in Vlaanderen.
- Hier kan U veel zaken rond wetgeving vinden.
- Een waaier aan nieuwsberichten voor en van slagers.
- Groot aanbod aan recepten voor de slager - traiteur.
Gaande van vers vleesbereidingen, vlugklaar vleesproducten, panklare gerechten, barbecue, reepjes vlees, vleeswaren, assortiment voor Catering en alles voor een perfecte traiteurafdeling gaande van aperitief tot het dessert.
- Beeldmateriaal betreffende vlees en het gebruik.
- Zoekt U iets over voedingsleer?
We wensen U verder veel plezier op het privaat gedeelte voor leden van Slagers Vlaanderen !
De herfst is begonnen, het moment om te genieten van een lekker stukje vlees van bij uw slager.
- Het moment om met uw partner en het gezin en de vrienden op die avond te genieten van een heerlijke fondue, gourmet, steengrill, wok of op de nieuwe toer met een Tepan Yaki of een Tapasschotel op tafel.
- Barbecue of Outdoor Cooking (barbecue op minder mooie of frisse dagen) kan ook super gezellig zijn.
De kinderen zullen zeker opteren voor een lekkere BBQ - Outdoor Cooking party in de tuin.
- Dit kan ook een stukje feesten zijn tijdens een mooie avond in het jaar.
- Bestel nu alvast uw vleesschotel of een heerlijk gerecht vol vitamines bij uw slager, de vakman in uw buurt, hij zal U daar zeker graag bij helpen.
De Slagerij | Consument en zijn nieuwe eetgewoonten.
Overzicht: vroeger, nu en naar de toekomst toe.
In de tijd van onze grootouders en onze ouders was er .... lees meer hier
De nieuwe gids FAVV voor de slagerij.
De Autocontrolegids voor de beenhouwerij - spekslagerij richt zich tot de slagers (en hun personeel) die volgens het koninklijk besluit van 16 januari 2006 tot vaststelling van de nadere regels van de erkenningen, toelatingen en voorafgaande registraties afgeleverd door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)
Voor meer info: Hier raadplegende autocontrole-nl
- Slagers in Vlaanderen -
Kies hier uw regio in Vlaanderen
Uw ambachtelijke slagerij vermelden
bij de aangesloten slagers? Ja het kan!
De vermelde ambachtelijke Slagers in Vlaanderen
moeten voldoen aan onze opgelegde normen.
Uw slagerij vermelden 1 jaar = € 25
Verschillende slagerijen en slagersmateriaal te koop!
- Slagerijen TE KOOP
- Materiaal te koop
Inox dieptekoeling, Vacuümmachine, Inox vulbus, Hespenvormen, Inox rekken,
Inox vleesvermalser / prikker, Inox Petrain / mengbak, Gasfornuis inox met oven, Kapblok, Oude Berkel snijmachine, oude slagers kapblok te koop enz..
De nieuwe gids FAVV voor de slagerij ( uitbreiding over dry-aged meat).
De inhoud van de gids G-003 wordt uitgebreid met een hoofdstuk over dry-aging of droog rijpen van vlees naar aanleiding van een studie op vraag van het FAVV naar de bacteriologische veiligheid van dry-aged rundvlees. Op basis van deze studie en van de huidige praktijk bij de Belgische slagers werd een specifiek hoofdstuk opgesteld.
Dit hoofdstuk vervangt dan ook het punt “3.6.6.6 Langdurige droge afrijping (“dry-aging”), een bijzonder geval van vleesrijping” en het punt “4.4 HACCP voor gerijpt vlees (dry-aged meat)” in de gids G-003 (versie 2 d.d. 2-12-15).
Voor meer info: Extra bijlage hier raadplegende autocontrole-nl