Nuttige links

Beurzen voor de Slagers en traiteurs in Vlaanderen.


Vakbeurs voor de horeca, grootkeukens en eetwinkels

Van 17 tot en met 20 november 2024 - Horeca Expo vindt plaats in Flanders Expo, Gent. Met onze nieuwe slogan “Making the difference since 1989”, wordt deze 35e editie vol inspiratie en innovatie alvast veelbelovend. Dat “overnight stay” een groeiende markt is, bewijzen de cijfers van de meest recente Foodservice Alliance Jaarmonitor. Horeca Expo is al meer dan 34 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector, grootkeukens en eetwinkels. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.
Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Horeca Expo vindt plaats in: Flanders Expo, Maaltekouter , 1 te 9051 Gent (Belgium).


Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice

Van di 13 t/m vr 16 januari tot 2025 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie.

Horecava is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar ontmoeten. Horecava brengt 365 dagen on- en offline vraag en aanbod samen. Ook in deze tijd is Horecava er voor de markt. Door een platform te bieden waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. Dit kan hopelijk van 13 t/m 16 januari live tijdens Horecava in RAI Amsterdam en gedurende het hele jaar op horecava.nl

De Horecava vindt plaats in: RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam (Nederland).


Vakbeurs voor professionals uit de voedingssector en food retail

Saveurs & Métiers uitgesteld naar 2025

Van 02 - 03 - 04 februari 2025 is de Saveurs en Métier de ontmoetingsplaats voor de professionals in de food retail industrie. Gedurende 3 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen.
Saveurs & Métiers is veel meer dan louter een vakbeurs: het is een echte trendbarometer. En de ideale gelegenheid om alle nieuwe concepten en innovaties van de exposanten te komen ontdekken.

Saveurs en Métier vindt plaats in: Namur Expo Avenue Sergent Vrithoff, 2 B-5000 Namur


IFFA - De toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie in Frankfurt

IFFA - De nummer 1 voor de vleesindustrie - opent weer zijn deuren van 03 tot 08 mei 2025. Als het belangrijkste innovatieplatform van de sector zal IFFA weer alle spelers uit de industrie, detailhandel en slagerij in Frankfurt am Main bijeenbrengen . Dankzij de duidelijke focus is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de sector ongeëvenaard: alles draait om de meest waardevolle van alle voedingsmiddelen - vlees.

Goede redenen waarom u naar IFFA 2025 zou moeten komen

  • Bekijk de innovaties die worden getoond door meer dan 1.000 bedrijven uit 50 landen
  • Ontmoet de marktleiders op hetzelfde moment en op dezelfde plaats
  • Ontdek de nieuwste trends in de vleesindustrie
  • Ervaar het volledige spectrum van productie tot hightech
  • Contacten leggen met de internationale vleesindustrie

Afspraak van zaterdag 03 mei  t/m donderdag 08 mei 2025.
IFFA vakbeurs voor de vleesindustrie vindt plaats in:
Messe Frankfurt GmbH, Ludwig-Erhard-Anlage 1 , 60327 Frankfurt am Main (Duitsland).


ARTISAN: authenthiek Belgisch vakmanschap

Van zo 28 september t/m wo 01 oktober 2025 elke dag van 10.00 tot 18.00u is ARTISAN - de nieuwste vakbeurs voor de fiere Belgische food vakmannen en -vrouwen, die er alles vinden om hun zaak optimaal verder uit te bouwen.

We hebben de meest gesmaakte ingrediënten van Broodway, Meat Expo & Taste of Tavola voor u verwerkt in een nieuw concept: ARTISAN

Met ARTISAN gaat de vernieuwing verder!
Ambacht, vakmanschap, passie en stielkennis staan centraal ; ARTISAN legt de focus op:

  • ruim aanbod van 370 exposanten met kwalitatieve & innovatieve producten, oplossingen en technologieën
  • gloednieuw beursplan met 3 zones: BREAD - MEAT - DELI 
  • centrale inspiratiepleinen met demo's, degustaties, infosessies, wedstrijden, ...
  • maximale sfeer, gezelligheid & fun

Kortrijk Xpo vindt plaats in: Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk (België)


Delicatessen en hoge kwaliteit maken van Tavola een absoluut topevent

TAVOLA - 15 - 16 - 17 maart 2026 in Kortrijk XPO
Tavola is een vakbeurs als geen andere.  Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks.  Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten.

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de Food Retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.  Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa. Noteer Tavola 2026 alvast in uw agenda: Registreer nu voor uw gratis bezoek
(Als professional uit de voedingsindustrie kunt u Tavola 2020 gratis bezoeken, als u zich vooraf online registreert.)  

TAVOLA vindt plaats in: Kortrijk Xpo hallen 1-2-4-5-6  - Doorniksesteenweg 216,  8500 Kortrijk (België)


Slavakto een begrip in de slagersbranche

Van 6 en 7 oktober 2025 -

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Daarnaast zal er dit jaar een nieuw component aan de wedstrijden worden toegevoegd; de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

De Slavakto vindt op dinsdag 6  en woensdag 7 oktober van 14.00 - 22.00 uur plaats.

Slavakto vindt plaats in: Jaarbeurshallen, Jaarbeursplein, 1 te  3521 AL Utrecht (Nederland)


De vermelde informatie op deze pagina van Slagers Vlaanderen is enkel informatief!