Nuttige links

Beurzen voor de Slagers en traiteurs in Vlaanderen.


Vakbeurs voor de horeca en grootkeukens

Van 19 tot en met 22 november 2023 - Horeca Expo vindt plaats in Flanders Expo, Gent. Met onze nieuwe slogan “Making the difference since 1989”, wordt deze 36e editie vol inspiratie en innovatie alvast veelbelovend. Horeca Expo is al meer dan 31 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.
Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Horeca Expo vindt plaats in: Flanders Expo, Maaltekouter , 1 te 9051 Gent (Belgium).


Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice

Van ma 08 t/m do 11 januari tot 2024 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie.

Al ruim 66 jaar is Horecava het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Horecava brengt 365 dagen on- en offline vraag en aanbod samen. Ook in deze tijd is Horecava er voor de markt. Door een platform te bieden waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. Dit kan hopelijk van 09 t/m 12 januari live tijdens Horecava in RAI Amsterdam en gedurende het hele jaar op horecava.nl

De Horecava vindt plaats in: RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam (Nederland).


Delicatessen en hoge kwaliteit maken van Tavola een absoluut topevent

Opgelet nieuwe data ->>TAVOLA - 17 - 18 - 19 maart 2024 omwille van de actuele situatie rond het Coronavirus.
Tavola is een vakbeurs als geen andere.  Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks.  Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten.

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de Food Retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.  Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa. Noteer Tavola 2024 alvast in uw agenda: Registreer nu voor uw gratis bezoek
(Als professional uit de voedingsindustrie kunt u Tavola 2020 gratis bezoeken, als u zich vooraf online registreert.)  

TAVOLA vindt plaats in: Kortrijk Xpo hallen 1-2-4-5-6  - Doorniksesteenweg 216,  8500 Kortrijk (België)


Vakbeurs voor professionals uit de voedingssector en food retail

Saveurs & Métiers uitgesteld naar 2025

Van 02 - 03 - 04 februari 2025 is de Saveurs en Métier de ontmoetingsplaats voor de professionals in de food retail industrie. Gedurende 3 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen.
Saveurs & Métiers is veel meer dan louter een vakbeurs: het is een echte trendbarometer. En de ideale gelegenheid om alle nieuwe concepten en innovaties van de exposanten te komen ontdekken.

Saveurs en Métier vindt plaats in: Namur Expo Avenue Sergent Vrithoff, 2 B-5000 Namur


IFFA - De toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie in Frankfurt

IFFA - De nummer 1 voor de vleesindustrie - opent weer zijn deuren van 03 tot 08 mei 2025. Als het belangrijkste innovatieplatform van de sector zal IFFA weer alle spelers uit de industrie, detailhandel en slagerij in Frankfurt am Main bijeenbrengen . Dankzij de duidelijke focus is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de sector ongeëvenaard: alles draait om de meest waardevolle van alle voedingsmiddelen - vlees.

Goede redenen waarom u naar IFFA 2025 zou moeten komen

  • Bekijk de innovaties die worden getoond door meer dan 1.000 bedrijven uit 50 landen
  • Ontmoet de marktleiders op hetzelfde moment en op dezelfde plaats
  • Ontdek de nieuwste trends in de vleesindustrie
  • Ervaar het volledige spectrum van productie tot hightech
  • Contacten leggen met de internationale vleesindustrie

Afspraak van zaterdag 03 mei  t/m donderdag 08 mei 2025.
IFFA vakbeurs voor de vleesindustrie vindt plaats in:
Messe Frankfurt GmbH, Ludwig-Erhard-Anlage 1 , 60327 Frankfurt am Main (Duitsland).


Meat Expo - beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector in België

Van  14 - 25 - 26 -27 september 2023 - vinden Broodway & Meat Expo plaats in Kortrijk Xpo. We breiden deze vakbeurzen voor de ambachtelijke bakkerij- en slagerijsector uit met één hall premium food & drinks, onder de noemer A TASTE OF TAVOLA. De bekendste beurs van het land voor de slager, traiteur en vleesverwerkende bedrijven terug openen! Gedurende 4 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap via een interessant aanbod van onze exposanten.
Met sfeervolle standen, een sterk programma van activiteiten, wedstrijden en demo’s en heel veel sfeer en gezelligheid.

Meat Expo vindt plaats in: Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg, 216 te 8500 Kortrijk (België)


Voedingssalon is dé vakbeurs voor horecaprofessionals

Van ?? tot en met ?? oktober 2024 - Op ? oktober 2023 zal de bekendste beurs van het land voor de 93 ste maal haar deuren in Brussels Expo openen!
Gedurende 9 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap van culinaire ambachtsmannen en producenten, kookworkshops bijwonen die geanimeerd worden door professionele koks of proeven van de laatste culinaire trends in het pop-up restaurant. Het Voedingssalon biedt eveneens het platform voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap voor jonge bakkers.

Maar het Voedingssalon is veel meer dan  food attitude...

Het Voedingssalon vindt plaats in: Brussels Expo Paleis 4, 5, 8 & Patio, Belgiëplein, 1 te  1020 Brussel (Belgium)


De eerste collectieve "opendeurdagen" voor alle bakkers, slagers, traiteurs, vis- en kaashandels

Van ?? tot en met ?? oktober 2024 - De hele voedingsdetailhandel en -retail ontmoet zijn partners en leveranciers
Contactdagen te Mechelen: Ontdek de nieuwste producten en technieken die uw klantentevredenheid kan optimaliseren. U vindt er de meest energiebewuste machines, en kom te weten hoe u uw elektriciteit -en gasfactuur gevoelig kunt reduceren. Contactdagen zijn ook demo’s, wedstrijden en seminaries. Het exposantenprofiel is ook verbreed naar kaas- en vishandels toe. Fier zijn op uw beroep betekent ook dat u openstaat voor vernieuwing. Contactdagen vullen deze vraag wonderwel in en onze exposanten staan u van harte te woord.

Het vindt plaats in de: Nekkerhal - Ingang 1 - Plattebeekstraat 1 te 2800 Mechelen (Belgium)


Slavakto een begrip in de slagersbranche

Van 6 en 7 oktober 2025 -

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Daarnaast zal er dit jaar een nieuw component aan de wedstrijden worden toegevoegd; de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

De Slavakto vindt op dinsdag 6  en woensdag 7 oktober van 14.00 - 22.00 uur plaats.

Slavakto vindt plaats in: Jaarbeurshallen, Jaarbeursplein, 1 te  3521 AL Utrecht (Nederland)


De vermelde informatie op deze pagina van Slagers Vlaanderen is enkel informatief!