Slagers - Vlaanderen, reclame en adviesbureau voor slagers.

- Slagers-Vlaanderen is een reclameafdeling van Vermaele Projects, met slecht één doelstelling, het promoten van de ambachtelijke slagerij in Vlaanderen.
- Deze slagerijen met vakmanschap, ambachtelijke producten, hoogstaande kwaliteit samen te brengen en bereikbaar maken via het internet.

Verantwoordelijke " Slagers-Vlaanderen "

Mijn naam is Vermaele Joseph van opleiding Slager - Spekslager - Restaurateur - Traiteur.
De praktijkervaring heb ik mogen aanleren bij de ambachtelijke Keurslagerij Adrien Van De Velde te Gent. Zelf heb ik als zelfstandige meer dan 12 jaar een keurslagerij en traiteurzaak uitgebaat en ook 10 jaar als secretaris gefungeerd voor de werkgroep Gent van de Belgische keurslagers.
Momenteel meer dan 29 jaar werkzaam in de slagerijsector via een ander kanaal, tevens zaakvoerder van Vermaele Projects en verantwoordelijke " Slagers-Vlaanderen " voor reclame en advies.

De liefde voor het slagersvak en mijn rijke ervaring drijven me ertoe de slagers te motiveren om zich te profileren als ambachtelijke slagers die trots kunnen zijn op hun werk! Daar we reeds allen weten dat het Internet het medium bij uitstek is leek het me als webdesigner in bijberoep een goed idee deze site te verwezenlijken.

Eind 2002 startte ik de website " Slagers-Vlaanderen " op, die nu reeds aan de vierde versie toe is. De bedoeling is allerhande informatie over de vleessector te kunnen uitwisselen en verspreiden.

Vragen of suggesties zijn steeds welkom via het contactformulier.

Voor de redactie,

reclame en adviesbureau voor slagersVerantwoordelijke :  Vermaele Joseph
Adres :              Stationsstraat 8A/202
Stad :               9185 Wachtebeke
Telefoon :           +32 (0)475 55 67 52
E-mail :             info@slagers-vlaanderen.be

Slagers - Vlaanderen reclame & adviesbureau van Vermaele Projects Webdesign