Nuttige links

Beurzen voor de Slagers en traiteurs in Vlaanderen.


20e Salon voor land- en tuinbouw

Het Salon voor land- en tuinbouw editie 2019 vindt plaats op zaterdag 23, zondag 24 en maandag 25 februari 2019 in Expo Roeselare. Open van 10u tot 19u.

Onze regionale land- en tuinbouwbeurs is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor de professionals uit de land- en tuinbouwsector. Zowel nationale als internationale bedrijven brengen op het Salon voor tand- en tuinbouw hun producten en diensten aan de man. Daardoor vindt werkelijk elke landbouwer, sympathisant en hobbyist zijn weg naar de gezelligste land- en tuinbouwbeurs. De beursorganisatie positioneert Het Salon voor land- en tuinbouw als toonaangevende beurs. Daarbij wordt veel belang gehecht aan de sensibiliserende functie van het evenement en aan het creëren van de optimale zakelijke opportuniteit voor de exposanten.

Het salon voor land- en tuinbouw vindt plaats in: Expo Roeselare, Guido Gezellelaan 18, 8800 Roeselare (België).


Voedingssalon is dé vakbeurs voor horecaprofessionals

Van 14 tot en met 22 oktober 2019 - Op 14 oktober 2018 zal de bekendste beurs van het land voor de 90e maal haar deuren in Brussels Expo openen!
Gedurende 9 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap van culinaire ambachtsmannen en producenten, kookworkshops bijwonen die geanimeerd worden door professionele koks of proeven van de laatste culinaire trends in het pop-up restaurant. Het Voedingssalon biedt eveneens het platform voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap voor jonge bakkers.

Maar het Voedingssalon is veel meer dan  food attitude...

Het Voedingssalon vindt plaats in: Brussels Expo Paleis 4, 5, 8 & Patio, Belgiëplein, 1 te  1020 Brussel (Belgium)


Slavakto een begrip in de slagersbranche

Van 04 tot en met 05 november 2019 -

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Daarnaast zal er dit jaar een nieuw component aan de wedstrijden worden toegevoegd; de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

De Slavakto vindt op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 - 22.00 uur plaats.

Slavakto vindt plaats in: Jaarbeurshallen, Jaarbeursplein, 1 te  3521 AL Utrecht (Nederland)


Vakbeurs voor de horeca en grootkeukens

Van 17 tot en met 21 november 2019 - Horeca Expo 2018 vindt plaats in Flanders Expo, Gent. Met onze nieuwe slogan “Making the difference since 1989”, wordt deze 31e editie vol inspiratie en innovatie alvast veelbelovend. Horeca Expo is al meer dan 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.
Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Horeca Expo 2018 vindt plaats in: Flanders Expo, Maaltekouter , 1 te 9051 Gent (Belgium).


Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice

Van maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie.
Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma.
Daarnaast staat de beleving centraal.

De Horecava vindt plaats in: RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam (Nederland).


Delicatessen en hoge kwaliteit maken van Tavola een absoluut topevent

TAVOLA - 15 - 16 - 17 MAART 2020 Tavola is een vakbeurs als geen andere.  Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks.  Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten.

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.  Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa.

TAVOLA vindt plaats in: Kortrijk Xpo hallen 1-2-4-5-6  - Doorniksesteenweg 216,  8500 Kortrijk (België)


MeatExpo - beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector in België

Van  30 september & 1-2-3 oktober 2021 - zal de bekendste beurs van het land voor de slager, traiteur en vleesverwerkende bedrijven terug openen!
Gedurende 4 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap via een interessant aanbod van onze exposanten.
Met sfeervolle standen, een sterk programma van activiteiten, wedstrijden en demo’s en heel veel sfeer en gezelligheid.

Meat Expo vindt plaats in: Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg, 216 te 8500 Kortrijk (België)

Terug naar top