Nuttige links

Beurzen voor de Slagers en traiteurs in Vlaanderen.


Voedingssalon is dé vakbeurs voor horecaprofessionals

Van 14 tot en met 22 oktober 2019 - Op 14 oktober 2018 zal de bekendste beurs van het land voor de 90e maal haar deuren in Brussels Expo openen!
Gedurende 9 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap van culinaire ambachtsmannen en producenten, kookworkshops bijwonen die geanimeerd worden door professionele koks of proeven van de laatste culinaire trends in het pop-up restaurant. Het Voedingssalon biedt eveneens het platform voor de organisatie van het Belgisch Kampioenschap voor jonge bakkers.

Maar het Voedingssalon is veel meer dan  food attitude...

Het Voedingssalon vindt plaats in: Brussels Expo Paleis 4, 5, 8 & Patio, Belgiëplein, 1 te  1020 Brussel (Belgium)


Slavakto een begrip in de slagersbranche

Van 04 tot en met 05 november 2019 -

Sinds jaar en dag is de Slavakto één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden - waar slagers hun producten presenteren - zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel. Daarnaast zal er dit jaar een nieuw component aan de wedstrijden worden toegevoegd; de verkiezing ‘Leukste Slagerij van Nederland’. Een nieuw element waarbij de teams van de slagerijen centraal staan.

De Slavakto vindt op maandag 4 en dinsdag 5 november van 14.00 - 22.00 uur plaats.

Slavakto vindt plaats in: Jaarbeurshallen, Jaarbeursplein, 1 te  3521 AL Utrecht (Nederland)


Vakbeurs voor de horeca en grootkeukens

Van 17 tot en met 21 november 2019 - Horeca Expo 2018 vindt plaats in Flanders Expo, Gent. Met onze nieuwe slogan “Making the difference since 1989”, wordt deze 31e editie vol inspiratie en innovatie alvast veelbelovend. Horeca Expo is al meer dan 30 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots.
Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca.

Horeca Expo 2018 vindt plaats in: Flanders Expo, Maaltekouter , 1 te 9051 Gent (Belgium).


Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice

Van maandag 13 t/m donderdag 16 januari 2020 is de Horecava dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie.
Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven, heel veel productnieuws en een sterk inhoudelijk programma.
Daarnaast staat de beleving centraal.

De Horecava vindt plaats in: RAI Amsterdam, Europaplein, 1078 GZ Amsterdam (Nederland).


21e Salon voor land- en tuinbouw

Het Salon voor land- en tuinbouw editie 2020 vindt plaats op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 februari 2020 in Expo Roeselare. Open van 10u tot 19u.

Onze regionale land- en tuinbouwbeurs is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor de professionals uit de land- en tuinbouwsector. Zowel nationale als internationale bedrijven brengen op het Salon voor tand- en tuinbouw hun producten en diensten aan de man. Daardoor vindt werkelijk elke landbouwer, sympathisant en hobbyist zijn weg naar de gezelligste land- en tuinbouwbeurs. De beursorganisatie positioneert Het Salon voor land- en tuinbouw als toonaangevende beurs. Daarbij wordt veel belang gehecht aan de sensibiliserende functie van het evenement en aan het creëren van de optimale zakelijke opportuniteit voor de exposanten.

Het salon voor land- en tuinbouw vindt plaats in: Expo Roeselare, Guido Gezellelaan 18, 8800 Roeselare (België).


Delicatessen en hoge kwaliteit maken van Tavola een absoluut topevent

TAVOLA - 15 - 16 - 17 MAART 2020 Tavola is een vakbeurs als geen andere.  Sinds 1982 onderscheidt Tavola zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks.  Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van streng geselecteerde delicatessen en heerlijke kwaliteitsproducten.

Door haar uitzonderlijke productbeleving en uitgesproken aandacht voor nieuwe producten, is Tavola telkens opnieuw een topevenement voor de community van de food retail, speciaalzaken en cateringorganisaties.  Dit maakt van Tavola één van de mooiste, meest kwalitatieve foodbeurzen van Europa.

TAVOLA vindt plaats in: Kortrijk Xpo hallen 1-2-4-5-6  - Doorniksesteenweg 216,  8500 Kortrijk (België)


MeatExpo - beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector in België

Van  30 september & 1-2-3 oktober 2021 - zal de bekendste beurs van het land voor de slager, traiteur en vleesverwerkende bedrijven terug openen!
Gedurende 4 dagen kunt u er kennismaken met het vakmanschap via een interessant aanbod van onze exposanten.
Met sfeervolle standen, een sterk programma van activiteiten, wedstrijden en demo’s en heel veel sfeer en gezelligheid.

Meat Expo vindt plaats in: Kortrijk Xpo - Doorniksesteenweg, 216 te 8500 Kortrijk (België)


Bibac Plus, hét trefpunt voor bakkers, slagers en traiteurs.

Bibac Plus 2019, de vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteurs, bieden Bakkers Vlaanderen en de Nationale Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers & Traiteurs alle vakmensen uit België een volwaardig overzicht van de nieuwste beroepsproducten & -diensten in de voedingssector. Een actieve beursbeleving met een gezellige, huiselijke sfeer door zintuiglijke prikkelende degustaties & demonstraties staan centraal.

Nieuwe afspraak van zondag 22 september t/m woensdag 25 september 2019.
Deze sfeerbeelden geven je alvast een voorproefje van wat te verwachten…

Bibac Plus voor bakkers, slagers en traiteurs vindt plaats in: Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen (België).


IFFA - De toonaangevende internationale vakbeurs voor de vleesindustrie in Frankfurt

IFFA - De nummer 1 voor de vleesindustrie - opent weer zijn deuren van 14 tot 19 mei 2022. Als het belangrijkste innovatieplatform van de sector zal IFFA weer alle spelers uit de industrie, detailhandel en slagerij in Frankfurt am Main bijeenbrengen . Dankzij de duidelijke focus is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor de sector ongeëvenaard: alles draait om de meest waardevolle van alle voedingsmiddelen - vlees.

Goede redenen waarom u naar IFFA 2022 zou moeten komen

  • Bekijk de innovaties die worden getoond door meer dan 1.000 bedrijven uit 50 landen
  • Ontmoet de marktleiders op hetzelfde moment en op dezelfde plaats
  • Ontdek de nieuwste trends in de vleesindustrie
  • Ervaar het volledige spectrum van productie tot hightech
  • Contacten leggen met de internationale vleesindustrie

Afspraak van zaterdag 014 mei  t/m donderdag 19 mei 2022.
IFFA vakbeurs voor de vleesindustrie vindt plaats in:
Messe Frankfurt GmbH, Ludwig-Erhard-Anlage 1 , 60327 Frankfurt am Main (Duitsland).

Terug naar top